Referenties

Wat anderen zeggen...

Anneke Wittkampf-Pellis 

Marina Marino is een hele goede en superfijne trainer
"Marina Marino is een hele goede Italiaanse taaltrainer. Ze is hartelijk en deskundig, bereidt de lessen goed voor, verbetert je uitspraakfouten en stimuleert op positieve wijze. Ze legt goed uit op  aan de hand van overzichtelijke schema's. Alles verlevendigd door praktische voorbeelden. Prettig dat zij native speaker is.  Kortom een superfijne taaltrainer"

Marie-Christine Lodewijk (Makelaar - RMT)

Met Gesine meer zelfvertrouwen 
"Voor mijn werk wilde ik graag mijn Duits verbeteren. Bij Gesine heb ik gedurende een korte, maar intensieve tijd me in de taal en cultuur kunnen verdiepen. Gesine heeft een zeer prettige manier van werken geheel toegepast om mijn wensen. Het mooie is dat zij mij over een drempel heeft gekregen waardoor ik met zelfvertrouwen Duitse conversatie aanga en niet schroom om een e-mail in het Duits te versturen. Ik kan haar van harte aanbevelen".

Frans van der Linden (Directeur Koninklijke Smals)

Duits leren is met Ilona heel leuk met heel goed resultaat 
"Voor mijn werk heb ik jaren de Duitse taal niet nodig gehad. Als algemeen directeur van Koninklijke Smals N.V. is het voor mij essentieel om het Duits goed te beheersen. Daarom heb ik gekozen voor een persoonlijke intensieve training en ben ik heel blij dat ik contact ben gekomen met Ilona Bauer. De training bestond uit sessies van 2,5 tot 3 uur, intensief, maar ook zeer aangenaam, en zeker zeer effectief. Ilona verdiept zicht in de persoonlijke interesses van haar student, zowel zakelijk als privé, en past de te behandelen stof daarop aan. Hierdoor wordt Duits leren erg leuk omdat je bezig bent met je eigen interesses, hobby's, werk etc. De combinatie van de privé lessen, het huiswerk, het lezen van teksten en het begrijpen van filmpjes op YouTube maken de training zeer gevarieerd en aangenaam. Het resultaat van de 7 trainingen is erg goed, mijn Duits heeft zich duidelijk verbeterd en ik merk dat ik nu veel meer zelfvertrouwen heb als ik in het Duits moet praten, vergaderen of telefoneren en me veel beter kan uitdrukken. Kortom, ik kan een ieder die zijn/haar Duits wil verbeteren, aanraden om les te gaan volgen van Ilona".

Xandra Engel

Ik stotter niet meer 
"Wij zijn van de ART-Group en hebben de cursus Deutch für den Beruf gevolgd bij Gesine. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren. Gesine geeft erg fijn en rustig les. De cursus wordt op je eigen werkplek gegeven, je kunt er voorbeelden bij halen vanuit je werk. Ik ben zelf telefoniste en krijg veel Duitse leveranciers en klanten aan de lijn. Waar ik eerst met een vuurrood hoofd zat  te stotteren weet ik nu precies wat ik moet zeggen".

Ronnie van der Geer (architect & BIM expert)

Helemaal afgestemd op eigen persoonlijke situatie 
"Ik heb bij Ilona een intensieve cursus Duits gevolgd. Het lesprogramma heeft Ilona helemaal afgestemd op mijn persoonlijke situatie, wensen en interesses. De cursus was doelgericht met een goede balans tussen grammatica, relevante woordenschat, spreken en schrijven. Ilona is enthousiast en motiverend, ze heeft me in zeer korte tijd enorme stappen vooruit geholpen. Bedankt Ilona".

Directeur (FCMG branche)

Zeer positief over de training 
"Vanwege groei van onze Duitse vestiging, was er bij ons de behoefte aan een training Duits bij meerdere personen. Ilona heeft bij ons intern zowel in groepsverband, als één op één Duitse training verzorg.  Zij is een gedreven taaltrainster, een geduldige motivator met oog voor persoonlijke leerstijlen van haar cursisten. Alle deelnemers waren zeer positief over de training. De lessen waren interactief, afwisselend en heel doelgericht - het niveau afgestemd op de doelgroep, . Het belangrijkste: Unsere deutsche Sprache hat sich richtig verbessert!"

Marc Schulte (Hoofd Verkoop Thuisverbruik Gulpener)

Door Gesine succes geboekt 
"Als Enschedeër heb ik  het voordeel vertrouwd te zijn met de Duitse taal en cultuur. Geregeld kijk ik dus ook naar Duitse TV uitzendingen, praat ik met Duitsers en winkel en diner ik in Duitsland.  Ook vakantievieren doe ik vaak in Duitstalige landen.  Onderhandelen in het Duits zou derhalve voor mij geen probleem moeten zijn. Niets is echter minder waar. Zakelijk onderhandelen in het Duits is toch van een andere orde.  Voor mijn werkzaamheden bij de Grolsche Bierbrouwerij in Duitsland heb ik bij Gesine een cursus Duitse taal- en cultuurcursus gevolgd. Door haar ruime ervaring bij taleninstituut Regina Coeli te Vught alsmede het feit dat zij geboren en getogen Duitse is heeft zij op een zeer professionele en uitermate plezierige wijze  mij gedurende een zevendaagse cursus, begeleid door de Duits commerciële terminologie en de cultuurverschillen. Haar voorbereiding is goed, de lessen zijn intensief en Gesine schept een hele plezierige sfeer. Door haar cursus heb ik succes kunnen boeken. Daar ben ik haar zeer dankbaar voor!"

Wilma van Grinsven - Padberg (Buying Director Oil & Vinegar)

Het loont de moeite 
"Wij hebben Gesine gevraagd om aan ons kantoorteam van Oil & Vinegar een training te geven omtrent de Duitse cultuur. Ons kantoor staat weliswaar in Nederland maar de meeste franchisenemers heeft Oil & Vinegar in Duitsland. Een paar bijzondere anekdotes zoals het moppen tappen met klanten, de verschillende manieren hoe er over de invulling van een zakelijke lunch wordt gedacht (broodje kaas met melk of een warm drie gangen menu) of de achtergrond  van de ‘Sie-Kultur’ waren verhelderend!

Ik ben blij dat we dit hebben gedaan want het is o zo waar dat geen enkel land hetzelfde is en dat – als je er het beste wilt uithalen – het loont als je de moeite doet elkaar beter te begrijpen. Ik zou het iedereen willen aanbevelen!"

Flora Jansen (Quality Manager / Development & Engineering, Extruded Solutions Benelux)

Uit mijn comfortzone gehaald op een plezierige wijze 
"Het 1 op 1 Duitse taaltraining wat ik gevolgd heb bij Gesine van Rooy was zeer leerzaam en met professioneel enthousiasme overgebracht. Op maat gegeven met veel geduld en geweldige uitleg.  Ik heb veel handige tips & tricks geleerd. Door middel van rollenspel en opdrachten heb ik veel zelfreflectie kunnen toepassen waardoor ik mijn Duitse communicatieniveau naar een hoger platform heb kunnen brengen. Bijzonder hoe Gesine mij de zelfvertrouwen gaf uit mijn comfort zone te stappen en het praten/communiceren in het Duits ondanks onzeker te zijn, gewoon te proberen.  Mijn aanbeveling voor deze training met Gesine van Rooy als docent geef ik met volle overtuiging."

Chantal Eijsermans (Medewerker Customer Operations, Van Geloven snacks)

Uit mijn comfortzone gehaald op een plezierige wijze
"Mijn cursus Duits was een positieve ervaring. Ik heb op school nooit Duits gehad maar heb het wel nodig voor mijn werk. Ik had een op een les en dat was in een erg ontspannen sfeer. Eerst wat basis beginselen van de Duitse taal een daarna was het echt toegespitst op datgene wat ik nodig heb voor het werk. Ik heb er echt wat van opgestoken."

Jan Kielstra, Assuflex Assurantiën

Gesine bleek de aangewezen persoon
"Reeds langer bestond bij mij de behoeft om mijn Duitse taal te verbeteren. Dit om mijn betrekkingenin Oostenrijk te professionaliseren. Het onderricht wilde ik alleen wel in een gemütliche sfeer ontvangen zonder dat daarbij de finesses uit het oog zou worden verloren.Gesine van Rooy-Lehmkuhle bleek de aangewezen persoon. Na het vaststellen van een gedisciplineerd onderwijs schema ging de cursus voortvarend van start. Streng, oplettend, maar ook heel ontspannend en gezellig bracht ze mij de kneepjes en omgangsvormen van deze – toch wel ingewikkelde – taal stapje voor stapje bij! Door alleen Duits met elkaar te spreken ging de progressie als bijna vanzelf, waarbij de hartelijke ontvangst met koffie niet werd vergeten.  Door deze cursus is mijn presentatie in het buitenland beter geworden en kan ik mij meer concentreren op de betrekking dan op de taal!"

Informatie aanvragen

Waarom Native Teachers?

  • Op het hoogste niveau de beste intensieve taalles
  • 36 jaar ervaring bij de beste taalinstituten van Nederland
  • Wij zijn allemaal native speakers
  • Geen standaard les maar volledig aangepast op uw specifieke wensen, mogelijkheden en kennis
  • Lesintensiteit programma zelf te kiezen: van 25 uur intensieve week training tot aan een tweewekelijkse 2 uur les gedurende een langere periode
  • Locatie zelf te kiezen: van extern in Vught of op andere gewenste locatie tot aan in company of bij u zelf thuis.
  • Kies zelf de trainer die bij u het beste past
  • Rechtstreeks boeken zonder tussenkomst van derden
  • Scherpe prijs
  • En als u dan nog niet overtuigd bent: GRATIS 10 minuten online training

Kies uw taaltrainer, leer uw taal en ga aan de slag

Bent u nog niet overtuigd?

Heeft u nog vragen of wilt u gratis 10 minuten online training? Laat het ons weten!

PROEFLES AANVRAGEN

Informatie of aanmelden?

Wilt u op de hoogte gehouden worden of wilt u zich aanmelden als taaltrainer?

KLIK HIER

© Copyright 2018 Native Teachers | T 085-0471269  | Algemene voorwaarden | Privacy