Duits

Duits leren van een Duitse docent

 Les op maat  ​ zakelijk  ​ conversatie

Offerte aanvragen

Privéles Duits op de manier die bij u past

Wilt u uw Duitse taalbeheersing naar een hoger plan tillen? Spreekt u nog geen Duits en wilt u de Duitse taal snel leren spreken, lezen én schrijven? Werken aan uw Duitse woordenschat, de Duitse grammatica onder de knie krijgen en meer kennis opdoen van het Duitse idioom? Bij Native Teachers krijgt u Duitse les van een docent(e) die is geboren en getogen in het Duitse taalgebied. Zo weet u zeker dat u écht Duits leert, met het correcte Duitse accent.

Duitse les op maat

Privéles Duits van een Native Teacher betekent dat de docent uw Duitse taalcursus geheel kan toesnijden op uw wensen en behoeften. Onze leraren Duits hebben vele jaren ervaring bij professionele taalinstituten in Nederland en daarbuiten en weten dus precies welke lesstof er beschikbaar is. Desondanks geven ze zeker geen ‘standaard’ Duitse les. Uw leraar of lerares Duits gaat voor aanvang van de taaltraining met u in overleg om precies te bepalen wat uw beweegredenen zijn om beter Duits te leren.

Zakelijk Duits leren

Als u bijvoorbeeld Duits wilt leren in verband met uw professionele activiteiten, dan maakt uw privédocent een Duits lesprogramma dat daarbij aansluit. De lessen behandelen onderwerpen waar u iets aan hebt, met nuttig vocabulaire en handige tips over de juiste benadering van uw zakelijke contacten in Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland (of het Duitstalige stukje België). Veel van onze docenten hebben bovendien ervaring in het bedrijfsleven, zodat ze u ook daarop toegespitst taalonderwijs kunnen geven.

Of Duitse conversatie?

Misschien ook wilt u vooral Duits leren voor meer ontspannen gebruik. Familiaire conversatie, spreken over actualiteiten, het weer, vakantiebestemmingen, sport… Ook daar valt natuurlijk een mouw aan te passen. Onze docenten maken graag gebruik van moderne media om u het actuele gesproken en geschreven Duits bij te brengen. Denk aan kranten en tijdschriften, het Duitse televisiejournaal (Tageschau) of online media.

Wie wordt uw Native Teacher Duits?

Voor kennismaking met uw privédocent voor de Duitse taal klikt u door naar de presentatiepagina’s van onze Native Teachers Duits. De video’s geven u een aardige eerste indruk van de stijl en de persoonlijkheid van onze docenten. Vervolgens kunt u de door u gekozen Native Teacher zelf persoonlijk benaderen voor een kennismakingsgesprek. Gebruik hiervoor het formulier op de pagina van de desbetreffende docent. Veel succes met uw privéles Duits!

 

Waarom Native Teachers?

  • Op het hoogste niveau de beste intensieve taalles
  • 36 jaar ervaring bij de beste taalinstituten van Nederland
  • Wij zijn allemaal native speakers
  • Geen standaard les maar volledig aangepast op uw specifieke wensen, mogelijkheden en kennis
  • Lesintensiteit programma zelf te kiezen: van 25 uur intensieve week training tot aan een tweewekelijkse 2 uur les gedurende een langere periode
  • Locatie zelf te kiezen: van extern in Vught of op andere gewenste locatie tot aan in company of bij u zelf thuis.
  • Kies zelf de trainer die bij u het beste past
  • Rechtstreeks boeken zonder tussenkomst van derden
  • Scherpe prijs
  • En als u dan nog niet overtuigd bent: GRATIS 10 minuten online training

Kies uw taaltrainer, leer uw taal en ga aan de slag

Bent u nog niet overtuigd?

Heeft u nog vragen of wilt u gratis 10 minuten online training? Laat het ons weten!

PROEFLES AANVRAGEN

Informatie of aanmelden?

Wilt u op de hoogte gehouden worden of wilt u zich aanmelden als taaltrainer?

KLIK HIER

© Copyright 2018 Native Teachers | T 085-0471269  | Algemene voorwaarden | Privacy