Engels

Intensieve taalcursus Engels


 Les op maat  ​ zakelijk  ​ conversatie

Offerte aanvragen

Privéles: leer het Engels dat u nodig hebt voor succes

Bent u op zoek naar Engelse privéles voor beginners of één-op-één Engelse les voor gevorderden? Bij Native Teachers geven ervaren docenten Engels privéles in hun moedertaal. Een taalcursus met een Native Teacher betekent dat u les krijgt van een échte Britse of Amerikaanse docent(e) met ruime ervaring in het lesgeven aan anderstaligen. De lessen kunnen geheel worden toegesneden op de wensen van de student. U kunt dus zelf bepalen welke onderdelen van uw Engelse taalbeheersing u wilt verbeteren. Sommigen willen privéles Engels omdat ze beter Engels willen leren spreken, terwijl anderen graag meer Engelse grammatica willen leren, zodat ze foutloos Engelse brieven, e-mails of presentaties kunnen schrijven. De Engelse lessen zijn vaak gerelateerd aan de actualiteit. Met behulp van onder meer nieuwsberichten in gedrukte en audiovisuele media leert u het dagelijkse en dus zeer praktijkgerichte Engels, waar u écht wat aan hebt.

Inhoudelijk relevant Engels

Overigens kan uw Native Teacher ook het inhoudelijke onderwerp of thema van de lessen flexibel aanpassen aan uw wensen en doelstellingen. Wilt u uw woordenschat, uw redactionele kwaliteiten of uw spreekvaardigheid verbeteren voor toepassing binnen een bepaalde branche of sector? Of het nu gaat om de bancaire wereld, de ICT, de gezondheidszorg of de voedselindustrie, uw Native Teacher past het lesprogramma flexibel aan bij uw wensen. Het is zelfs mogelijk om lessen toe te snijden op een speciale gelegenheid, zoals een congres, een belangrijke presentatie, een zogenaamde ‘elevator pitch’ of een sollicitatie. Door u goed in te werken op het onderwerp en het bijpassende vocabulaire gaat u perfect voorbereid en dus zelfverzekerd elke conversatie aan.

Get to know your Native Teacher?

Voor een eerste kennismaking met uw privé-docent Engels kunt u kijken naar de presentatiepagina’s van onze Native Teachers Engels. De video’s geven een aardige eerste indruk van de stijl en de persoonlijkheid van onze docenten. Vervolgens kunt u de door u gekozen Native Teacher direct persoonlijk benaderen voor een kennismakingsgesprek. Gebruik hiervoor het formulier op de pagina van de desbetreffende docent.


Veel succes met uw privéles Engels!

 

Waarom Native Teachers?

  • Op het hoogste niveau de beste intensieve taalles
  • 36 jaar ervaring bij de beste taalinstituten van Nederland
  • Wij zijn allemaal native speakers
  • Geen standaard les maar volledig aangepast op uw specifieke wensen, mogelijkheden en kennis
  • Lesintensiteit programma zelf te kiezen: van 25 uur intensieve week training tot aan een tweewekelijkse 2 uur les gedurende een langere periode
  • Locatie zelf te kiezen: van extern in Vught of op andere gewenste locatie tot aan in company of bij u zelf thuis.
  • Kies zelf de trainer die bij u het beste past
  • Rechtstreeks boeken zonder tussenkomst van derden
  • Scherpe prijs
  • En als u dan nog niet overtuigd bent: GRATIS 10 minuten online training

Kies uw taaltrainer, leer uw taal en ga aan de slag

Bent u nog niet overtuigd?

Heeft u nog vragen of wilt u gratis 10 minuten online training? Laat het ons weten!

PROEFLES AANVRAGEN

Informatie of aanmelden?

Wilt u op de hoogte gehouden worden of wilt u zich aanmelden als taaltrainer?

KLIK HIER

© Copyright 2018 Native Teachers | T 085-0471269  | Algemene voorwaarden | Privacy