Frans

Privéles Frans ‘comme il faut’…

 les op maat  ​ zakelijk  ​ conversatie

Offerte aanvragen

Frans leren van een Fransman of Française

Het beste Frans leert u natuurlijk met privéles van een echte Fransman of Française. Bij Native Teachers werken alleen taaldocenten die geboren en getogen zijn in het gebied waarvan zij de taal onderwijzen. Onze docenten Frans komen dus uit Frankrijk, al hebben zij ook geruime tijd in Nederland gewoond en hun moedertaal hier onderwezen. Het zijn docenten Frans met ruime ervaring in het ontwikkelen en geven van privéles. Door de Franse taal te doceren aan studenten met zeer uiteenlopende wensen, hebben zij geleerd hun programma flexibel aan te passen aan het niveau en de lesdoelen van elke leerling.

Privéles Frans op maat

Het belangrijke voordeel van maatwerk Franse les is dat u geen tijd verdoet met het leren van zaken waar u weinig aan hebt. Als u Frans wilt leren omdat u als ondernemer vanuit Nederland zaken wilt doen op de Franse markt hebt u nu eenmaal andere taalvaardigheden nodig dan wanneer u succesvol wilt kunnen functioneren in de diplomatieke dienst in Parijs. En ook tussen bedrijfstakken zijn er de nodige verschillen. De wereld van de oenologie en de gastronomie kent een heel ander vocabulaire en zelfs een andere stijl van spreken dan die van de computeranimatie of de haute couture. Uw Franse taaldocent stelt daarom speciaal voor u een lesprogramma samen dat naadloos aansluit bij uw behoeften. Hij of zij legt de nadruk op grammatica en foutloos schrijven of juist op idioom en vloeiend spreken… precies wat u prefereert.

Ook de Franse cultuur komt aan bod

In Frankrijk leven, werken, zaken doen… dat veronderstelt naast voldoende taalbeheersing ook een zeker ‘savoir vivre’. Tijdens uw privéles Frans zal uw docent tevens aandacht besteden aan de typische Franse gewoonten, om zo veel mogelijk te voorkomen dat u eenmaal ter plekke een ‘faux pas’ begaat. Overigens gaat dit overbrengen van culturele informatie gewoon tijdens de taalles. U krijgt de informatie op heel natuurlijke wijze aangereikt terwijl u werkt aan uw conversatievaardigheid. Vanzelfsprekend zal uw leraar Frans gebruik maken van allerlei bronnen, waaronder kranten, magazines en websites, om zeker te zijn dat u naast actuele toepassing van de Franse taal ook op de hoogte raakt van de maatschappelijke ontwikkelingen. Nuttige informatie voor wie op enig niveau mee wil kunnen draaien in de Franse maatschappij.

Klaar voor uw Franse les?

Voor meer informatie over onze Native Teachers kunt u op de speciale pagina kijken waar de docenten zich aan u presenteren. U vindt er ook video’s van de Franse privéleraren, zodat u een goede indruk krijgt van hun stijl. Ziet u een docent die u letterlijk en figuurlijk aanspreekt, gebruik dan het formulier op zijn of haar pagina om rechtstreeks contact op te nemen.

Veel succes met uw privéles Frans!

 

 

Waarom Native Teachers?

  • Op het hoogste niveau de beste intensieve taalles
  • 36 jaar ervaring bij de beste taalinstituten van Nederland
  • Wij zijn allemaal native speakers
  • Geen standaard les maar volledig aangepast op uw specifieke wensen, mogelijkheden en kennis
  • Lesintensiteit programma zelf te kiezen: van 25 uur intensieve week training tot aan een tweewekelijkse 2 uur les gedurende een langere periode
  • Locatie zelf te kiezen: van extern in Vught of op andere gewenste locatie tot aan in company of bij u zelf thuis.
  • Kies zelf de trainer die bij u het beste past
  • Rechtstreeks boeken zonder tussenkomst van derden
  • Scherpe prijs
  • En als u dan nog niet overtuigd bent: GRATIS 10 minuten online training

Kies uw taaltrainer, leer uw taal en ga aan de slag

Bent u nog niet overtuigd?

Heeft u nog vragen of wilt u gratis 10 minuten online training? Laat het ons weten!

PROEFLES AANVRAGEN

Informatie of aanmelden?

Wilt u op de hoogte gehouden worden of wilt u zich aanmelden als taaltrainer?

KLIK HIER

© Copyright 2018 Native Teachers | T 085-0471269  | Algemene voorwaarden | Privacy