Italiaans

Italiaanse taal en cultuur training

 Les op maat  ​ zakelijk  ​ conversatie

Offerte aanvragen

Italiaans leren van een geboren Italiaan(se)

U wilt in Lo Stivale (De laars) met zakenrelaties kunnen overleggen over contracten en transacties? Of wilt u op vakantie in Italië in vloeiend Italiaans een espresso kunnen bestellen op een terrasje? Wat ook uw leerdoel is, bij Native Teachers vindt u een Italiaanse docent(e) die speciaal voor u een lesprogramma ontwikkelt dat daar naadloos op aansluit. En als wij zeggen ‘Italiaanse docent(e)’ dan bedoelen we dat letterlijk. U krijgt les van een leraar of lerares die geboren en getogen is in Italië en die u dus écht Italiaans kan leren. Bovendien laten onze docenten u in één moeite door kennis maken met de Italiaanse cultuur. Dat is waardevolle informatie als u voor 100% mee wilt doen met het Italiaanse leven, zowel in zaken als op terrasjes.

Italiaanse privéles op maat

Een taal goed leren is geen sinecure. Maar het proces gaat sneller en efficiënter als u zich concentreert op de zaken die er echt toe doen. Is conversatie uw belangrijkste doel, dan komt het in de Italiaanse lessen vooral neer op veel spreken en idioom leren, met een minder prominente rol voor de grammatica. Als u in Italië vooral veel zult lezen en eventueel schrijven, dan kunt u daar in het lesprogramma de nadruk op laten leggen. Ook valt er veel tijd te winnen door het onderwerp goed af te bakenen. Iemand die in Italië zaken wil doen in de modewereld, heeft meer aan vocabulaire rond textiel, kledingstukken en kleuren dan iemand die noten wil importeren of in het toerisme gaat werken. Onze docenten zijn erin gespecialiseerd om hun lesprogramma zodanig aan te passen dat u precies het ‘soort’ Italiaans leert waar u inhoudelijk én in de praktijk het meeste aan hebt.

Cultureel Italiaans

Van groot belang voor goed functioneren in de Italiaanse samenleving is verstand van de lokale gebruiken. Wat ons betreft hoort een introductie in de Italiaanse cultuur er dan ook gewoon bij. Dat is overigens geen losstaand onderdeel van het lesprogramma. Door gebruik te maken van actuele bronnen als kranten, maandbladen, blogs en websites krijgt u spelenderwijs veel nuttige informatie over Italië en de Italianen. En natuurlijk besteedt uw Italiaanse docent ook de nodige tijd aan het perfectioneren van uw uitspraak, zodat u nóg meer kans hebt om snel te integreren in de Italiaanse kringen waar u wilt leven en werken.

Kijk verder en kies uw Italiaanse docent

Onze Italiaanse docenten presenteren zich met een tekst en een videoboodschap. Zo krijgt u een aardige indruk van hun stijl. Kies de docent die u het meest aanspreekt en gebruik het formulier op de presentatiepagina om rechtstreeks contact op te nemen.

Veel succes met uw privéles Italiaans!

Waarom Native Teachers?

  • Op het hoogste niveau de beste intensieve taalles
  • 36 jaar ervaring bij de beste taalinstituten van Nederland
  • Wij zijn allemaal native speakers
  • Geen standaard les maar volledig aangepast op uw specifieke wensen, mogelijkheden en kennis
  • Lesintensiteit programma zelf te kiezen: van 25 uur intensieve week training tot aan een tweewekelijkse 2 uur les gedurende een langere periode
  • Locatie zelf te kiezen: van extern in Vught of op andere gewenste locatie tot aan in company of bij u zelf thuis.
  • Kies zelf de trainer die bij u het beste past
  • Rechtstreeks boeken zonder tussenkomst van derden
  • Scherpe prijs
  • En als u dan nog niet overtuigd bent: GRATIS 10 minuten online training

Kies uw taaltrainer, leer uw taal en ga aan de slag

Bent u nog niet overtuigd?

Heeft u nog vragen of wilt u gratis 10 minuten online training? Laat het ons weten!

PROEFLES AANVRAGEN

Informatie of aanmelden?

Wilt u op de hoogte gehouden worden of wilt u zich aanmelden als taaltrainer?

KLIK HIER

© Copyright 2018 Native Teachers | T 085-0471269  | Algemene voorwaarden | Privacy