Conny Stroet

Mijn naam is Conny Stroet. Ik woon in Rotterdam, ben 57 jaar, en ik geef  taaltrainingen Nederlands. De Nederlandse taal is mijn moedertaal, daarnaast spreek ik ook Engels, Frans en Duits. Door Nederlands te kunnen spreken, geeft u uw wonen en werken in Nederland een extra dimensie. Ik ben u dan ook graag van dienst als u het Nederlands als nieuwe taal wilt leren, en ook als u uw huidige kennis en gebruik van het Nederlands wilt verbeteren. 

Na mijn opleidingen (middelbare Hotelschool en Nederlands HBO) heb ik circa 20 jaar gewerkt bij afwisselend de overheid, in de sales en marketing, arbeidsbemiddeling en communicatie. 

In 2001 kreeg ik het aanbod om mijn belangstelling voor taal en persoonlijke ontwikkeling in te zetten als taaltrainer Nederlands bij Ator Opleidingen. Ik heb daar ruim zes jaar met veel plezier taaltrainingen gegeven in het kader van integratie en re-integratie van migranten en werkzoekenden.

Vervolgens heb ik in 2007 de keuze gemaakt om als zelfstandig taaltrainer en communicatiecoach verder te gaan. Op deze manier kon en kan ik mijn kennis (inmiddels aangevuld met coachtrainingen) en ervaring gerichter inzetten en vanuit meerdere invalshoeken maatwerk bieden. Zowel bij het leren van de Nederlandse taal als bij het verbeteren van de communicatieve vaardigheden en samenwerking. Inmiddels heb ik ca. 400 mensen van veel verschillende nationaliteiten en opleidingsniveaus de Nederlandse taal geleerd; zowel in groepen als op individuele basis, verdeeld over zo’n 180 zakelijke en particuliere, korte en langere trajecten. Taal is de basis voor communicatie en voor persoonlijke ontwikkeling. Dat is ook de drijfveer voor mijn trainingen en coaching. En daarbij is het steeds weer boeiend te ervaren hoe cursisten het Nederlands als nieuwe taal oppakken.

Wat kunt u van mijn taaltrainingen verwachten

Mijn taaltrainingen zijn persoonlijk en ontspannen, praktisch en doelgericht. Het cursusmateriaal is afgestemd op uw huidige kennis van de Nederlandse taal, op uw manier van leren en op uw doel(en).Tijdens de lessen en door uw eigen praktische invulling buiten de lessen om, leert u door een actief gebruik van theorie, teksten, internet en oefeningen alle aspecten van de Nederlandse taal. Ook wordt er tijdens de taaltraining ingespeeld op de Nederlandse gewoonten en de Nederlandse samenleving. Als u de taaltraining wilt doen met een link naar uw werkzaamheden, studie en/of persoonlijke leven, is dat eveneens mogelijk.

Ik hoor het graag als u belangstelling hebt.

In company privétraining 

Wilt u de taaltraining het liefst volgen binnen uw bedrijf zelf zodat u geen onnodige tijd verliest? Ik kom graag naar u toe om u binnen uw eigen onderneming de Nederlandse taal te leren. Een in companytraining kan bijvoorbeeld 10 weken met 3 uur les per week duren. Een en ander afhankelijk van uw wensen en uw huidige kennis van de Nederlandse  taal. Natuurlijk kunt u ook minder of juist meer uren les krijgen, gedurende een kortere of langere periode. Laat mij weten wat u wenst te bereiken, zodat ik u kan adviseren over de beste manier om uw doelstellingen te realiseren. Uiteindelijk kiest u zelf de oplossing die u het beste past.

In company groepstraining

Wilt u met een groep collega’s op een efficiënte en doelmatige wijze de Nederlandse taal leren of uw taalbeheersing op een hoger niveau brengen?  Wilt u zich samen met uw collega’s voorbereiden op een beurs in Nederland of wilt u goed met uw Nederlandse collegae communiceren? Dan is een in company groepsles het geschikte instrument.  Ik zal specifiek ingaan op de in uw branche gebruikte terminologie, zodat u optimaal voorbereid bent voor een succesvolle bedrijfsactiviteit.

Intensieve individuele taaltraining

Een zeer intensieve individuele training is ideaal om in een korte tijd Nederlands te leren. U bent dan bovendien in staat het geleerde direct in praktijk te brengen. Voor een maximaal resultaat adviseren wij deze zeer intensieve taaltraining te organiseren op een externe locatie. Wij kunnen u een aantal suggesties doen, maar als u zelf een bepaalde locatie op het oog hebt, is dat uiteraard ook mogelijk.

Familietraining

Bent u van plan om met uw familie naar Nederland te komen? En wilt u de overgang voor u en uw kinderen zo soepel mogelijk laten verlopen? Dan is een familietraining perfect geschikt voor u. Ik organiseer de familietraining zo, dat het niet alleen leerzaam is maar ook leuk. Voor uw kinderen en voor u. Ik stem de training volledig af op uw wensen, de Nederlandse taalbeheersing van uw gezin en de leeftijd van uw kinderen. Meestal geef ik een familietraining bij de mensen thuis, maar het is desgewenst ook mogelijk dit op een andere locatie te doen.

 

Ian Reitsma, Ziggurat Taaltrainingen

Wij werken al een ruime tijd met Conny Stroet samen. Wij typeren haar als een enthousiaste en professionele taaltrainer. Ze is nauwkeurig en analytisch ingesteld en kan zo goed inzichtelijk maken wat de leervraag is van een cursist. Zij begeleidt haar cursisten op een leuke en leerzame manier zodat ze hun leerdoelen kunnen behalen. 

Ator Opleidingen, Caroline Heymans

Conny heeft zich van 2000 tot 2007 met veel enthousiasme ingezet voor ATOR Opleidingen. Als docent/trainer weet zij als geen ander hoe je mensen kunt motiveren en inspireren. Daarvoor zet zij al haar skills in. Kernwoorden: prettig in de omgang, grote dosis interculturele sensitiviteit, leergierig en ondernemend. Fijne collega en prima docent/trainer! Ik heb haar leren kennen als iemand die niet snel van haar stuk te brengen is: altijd positief, creatief en oplossingsgericht. Maar vooral ook mensgericht en betrouwbaar. Zij heeft met haar inzet zeker bijgedragen aan het succes dat we in die periode boekten. Inmiddels werkt Conny sinds 2007 als zelfstandig professional, maar ik maak nog steeds graag gebruik van haar expertise.

Sofia Silva Sousa, verpleegkundige

Als verpleegkundige met een Portugese afkomst wilde ik mijn uitspraak verbeteren, maar ook de grammaticaregels zwart op wit hebben. Na contact met Conny Stroet, wist ik zeker dat ik de beste keuze heb gemaakt. Mijn docent Conny was heel geduldig en beantwoordde al mijn vragen uitgebreid. De lessen waren flexieble ingericht en op basis van mijn behoeften en ook wensen. Van grammatica tot mijn CV en sollicitatie gesprek werd geoefend. Ik heb nu een nieuwe baan in de zorg en ik ben nu zelfverzekerder als ik met Nederlandse patiënten spreek. Ik heb dus een heel positieve ervaring. Door onze lessen heb ik plezierig Nederlandse taal en cultuur leren kennen. 

Neenu George

Conny is een goed docent. Ze begrijpt mij en luistert naar mij goed. Ze gaf heel veel voorbeelden zodat ik kan begrijpen de taal heel goed. Ze geeft ook aandacht aan de algemene ontwikkeling van de student. Dit omvat zowel de etymologie van het woord als de juiste uitspraak. Ze zorgt ervoor dat wat je hebt geleerd compleet is. Ze kan je leertempo begrijpen en is geduldig genoeg om te herhalen totdat je duidelijk bent. Ik beveel haar ten zeerste aan voor goed Nederlands leren.

Tony Roberto Carvalho, Hogeschool Rotterdam

Wat een ongelofelijk mooie reis heb ik samen met mijn taaldocent Conny Stroet gemaakt. Een reis die me dichterbij mezelf heeft gebracht dan ooit te voren! Het is nu precies 10 jaar geleden dat ik via een goede vriend, een collega, ben ik terecht gekomen bij haar om mijn Nederlands te verbeteren. Omdat dit een individuele taaltraining was, dacht ik in eerste instantie dat het voor een kort duur zou zijn. Tegelijkertijd tijdens de eerste les had ik direct door dat ik bij Conny moest zijn om mij verder te kunnen ontplooien. Kortom die individuele taaltraining heb ik succesvol afgerond. Daarnaast in 2009 t/m 2012 heb ik met ondersteuning van Conny mijn MWD opleiding aan de Hogeschool Rotterdam met succes afgerond. Daarna in januari 2017 t/m november 2017 mijn NVRG-systeem therapeutisch werker opleiding aan de RINO Groep, in Utrecht, ook met succes afgerond. 

 

Conny Stroet

Locaties

Kosten: 70 per uur

Offerte aanvragen

Andere taaltrainers

Waarom Native Teachers?

  • Op het hoogste niveau de beste intensieve taalles
  • 36 jaar ervaring bij de beste taalinstituten van Nederland
  • Wij zijn allemaal native speakers
  • Geen standaard les maar volledig aangepast op uw specifieke wensen, mogelijkheden en kennis
  • Lesintensiteit programma zelf te kiezen: van 25 uur intensieve week training tot aan een tweewekelijkse 2 uur les gedurende een langere periode
  • Locatie zelf te kiezen: van extern in Vught of op andere gewenste locatie tot aan in company of bij u zelf thuis.
  • Kies zelf de trainer die bij u het beste past
  • Rechtstreeks boeken zonder tussenkomst van derden
  • Scherpe prijs
  • En als u dan nog niet overtuigd bent: GRATIS 10 minuten online training

Kies uw taaltrainer, leer uw taal en ga aan de slag

Bent u nog niet overtuigd?

Heeft u nog vragen of wilt u gratis 10 minuten online training? Laat het ons weten!

PROEFLES AANVRAGEN

Informatie of aanmelden?

Wilt u op de hoogte gehouden worden of wilt u zich aanmelden als taaltrainer?

KLIK HIER

© Copyright 2018 Native Teachers | T 085-0471269  | Algemene voorwaarden | Privacy