Ella Hobbelen

Mijn naam is Ella Hobbelen. Ik ben 57 jaar en woon in Waalwijk.

Mijn hele werkzame leven geef ik al les. De meeste jaren heb ik gewerkt in het Speciaal Onderwijs. Qua werk heb ik in 2013 de overstap gemaakt van het reguliere onderwijs naar het NT2-onderwijs (Nederlands als tweede taal). Hiervoor heb ik in 2014 een post-HBO opleiding gevolgd aan de Fontys Hogeschool in Tilburg.  De meeste ervaring heb ik met mensen die geen enkele kennis van de Nederlandse taal hebben. Ik geef zowel individueel les als in groepen van 6 tot 12 cursisten. De online-leeromgeving geeft veel mogelijkheden tot zelfstandig herhalen, oefenen en toetsen van de leerstof. Naast de Nederlandse taal, geef ik KNM (Kennis van de Nederlandse Maatschappij) en ONA (Orientatie op de Nederlandse Arbeidsmarkt).

De Nederlandse taal leren aan anderstaligen heb ik goed onder de knie. Ik heb ervaring met hoger- en lager opgeleiden, met Engels sprekenden en mensen die alleen hun moedertaal spreken, met verschillende methodes en veel verschillende culturen. Samen spreken, luisteren, schrijven en lezen met mensen die de Nederlandse taal willen leren brengt de cursist op een hoger niveau, maar vaak ook de docent!

Ik sta graag voor u klaar!

In company privétraining 

Wilt u de taaltraining het liefst volgen binnen uw bedrijf zelf zodat u geen onnodige tijd verliest? Ik kom graag naar u toe om u binnen uw eigen onderneming de Nederlandse taal te leren. Een in companytraining kan bijvoorbeeld 10 weken met 3 uur les per week duren. Een en ander afhankelijk van uw wensen en uw huidige kennis van de Nederlandse  taal. Natuurlijk kunt u ook minder of juist meer uren les krijgen, gedurende een kortere of langere periode. Laat mij weten wat u wenst te bereiken, zodat ik u kan adviseren over de beste manier om uw doelstellingen te realiseren. Uiteindelijk kiest u zelf de oplossing die u het beste past.

In company groepstraining

Wilt u met een groep collega’s op een efficiënte en doelmatige wijze de Nederlandse taal leren of uw taalbeheersing op een hoger niveau brengen?  Wilt u zich samen met uw collega’s voorbereiden op een beurs in Nederland of wilt u goed met uw Nederlandse collegae communiceren? Dan is een in company groepsles het geschikte instrument.  Ik zal specifiek ingaan op de in uw branche gebruikte terminologie, zodat u optimaal voorbereid bent voor een succesvolle bedrijfsactiviteit.

Intensieve individuele taaltraining

Een zeer intensieve individuele training is ideaal om in een korte tijd Nederlands te leren. U bent dan bovendien in staat het geleerde direct in praktijk te brengen. Voor een maximaal resultaat adviseren wij deze zeer intensieve taaltraining te organiseren op een externe locatie. Wij kunnen u een aantal suggesties doen, maar als u zelf een bepaalde locatie op het oog hebt, is dat uiteraard ook mogelijk.

Familietraining

Bent u van plan om met uw familie naar Nederland te komen? En wilt u de overgang voor u en uw kinderen zo soepel mogelijk laten verlopen? Dan is een familietraining perfect geschikt voor u. Ik organiseer de familietraining zo, dat het niet alleen leerzaam is maar ook leuk. Voor uw kinderen en voor u. Ik stem de training volledig af op uw wensen, de Nederlandse taalbeheersing van uw gezin en de leeftijd van uw kinderen. Meestal geef ik een familietraining bij de mensen thuis, maar het is desgewenst ook mogelijk dit op een andere locatie te doen.

Ella Hobbelen

Locaties

Kosten: 60

Offerte aanvragen

Andere taaltrainers

Waarom Native Teachers?

  • Op het hoogste niveau de beste intensieve taalles
  • 36 jaar ervaring bij de beste taalinstituten van Nederland
  • Wij zijn allemaal native speakers
  • Geen standaard les maar volledig aangepast op uw specifieke wensen, mogelijkheden en kennis
  • Lesintensiteit programma zelf te kiezen: van 25 uur intensieve week training tot aan een tweewekelijkse 2 uur les gedurende een langere periode
  • Locatie zelf te kiezen: van extern in Vught of op andere gewenste locatie tot aan in company of bij u zelf thuis.
  • Kies zelf de trainer die bij u het beste past
  • Rechtstreeks boeken zonder tussenkomst van derden
  • Scherpe prijs
  • En als u dan nog niet overtuigd bent: GRATIS 10 minuten online training

Kies uw taaltrainer, leer uw taal en ga aan de slag

Bent u nog niet overtuigd?

Heeft u nog vragen of wilt u gratis 10 minuten online training? Laat het ons weten!

PROEFLES AANVRAGEN

Informatie of aanmelden?

Wilt u op de hoogte gehouden worden of wilt u zich aanmelden als taaltrainer?

KLIK HIER

© Copyright 2018 Native Teachers | T 085-0471269  | Algemene voorwaarden | Privacy