Gesine van Rooy - Lemkuhle

Privéles zakelijk Duits op het hoogste niveau

Hallo, mijn naam is Gesine van Rooy – Lemkuhle. Ik ben 53 jaar en kom uit Hamburg, Duitsland.  Ik heb daar eerst Farmacie gestudeerd en vervolgens 10 jaar gewerkt in de verkoop van geneesmiddelen. Op mijn 36ste ben ik getrouwd met een Nederlander en verhuisd naar Noord Brabant.

Ervaring bij taleninstituut ‘Nonnen van Vught’
Inmiddels heb ik zowel een Nederlands als een Duits paspoort. Sinds mijn komst naar Nederland ben ik steeds meer en op steeds hoger niveau Duitse les gaan geven. Zo gaf ik twaalf jaar lang Duitse taalles bij het beroemde taleninstituut Regina Coeli, beter bekend als ‘de Nonnen van Vught’. Ik heb in die tijd in Vught wel zo’n 500 cursisten de Duitse taal geleerd. Daarnaast was ik ook sales manager bij dit taleninstituut en gaf ik er leiding aan de Duitse sectie.

Zakelijk Duits voor commercieel succes
Sinds enige jaren geef ik ook zelfstandig Duitse privéles aan particuliere en zakelijke cursisten. Omdat ik in Duitsland ruime verkoopervaring heb opgedaan, heb ik mij gespecialiseerd in commerciële gesprekken in het Duits. Hoe presenteert je je bedrijf op een Duitse beurs, hoe verkoop je een product of dienst aan een Duitse klant, hoe voer je een telefoongesprek en hoe schrijf je een effectieve e-mail in het Duits? Ook oefen ik samen met mijn cursisten het Duits aan de hand van een goede Duitse krant.  Zo leer je Duits in een moderne, maatschappelijk verankerde context.

Zakelijk Duits leren met Gesine
Wilt u uw Duitse taalbeheersing verbeteren om op hoog niveau zaken te kunnen doen in het Duits, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Neem contact met mij op, dan zal ik u met veel plezier mijn mooie Duitse moedertaal leren.

Hopelijk zie ik u snel.

In company privétraining

Wilt u de taaltraining het liefst volgen binnen uw bedrijf zelf? Ik kom graag naar u toe om u binnen uw eigen onderneming de Duitse taal te leren. Een in company training duurt gemiddeld 10 weken, met 3 uur les per week. Een en ander afhankelijk van uw wensen en uw huidige kennis van de Duitse taal. Natuurlijk kunt u ook minder of juist meer uren les krijgen, gedurende een kortere of langere periode. Laat mij weten wat u wenst te bereiken, zodat ik u kan adviseren over de beste manier om uw doelstellingen te realiseren. Uiteindelijk kiest u zelf de oplossing die u het beste past.

In company groepstraining

Wilt u met een groep collega’s op een efficiënte en doelmatige wijze de Duitse taal leren of uw taalbeheersing op een hoger niveau brengen?  Wilt u zich samen met uw collega’s voorbereiden op een beurs in Duitsland of een belangrijke presentatie in het Duits? Dan is een in company groepsles het geschikte instrument.  Ik zal specifiek ingaan op de in uw branche gebruikte terminologie, zodat u optimaal voorbereid bent voor een succesvolle bedrijfsactiviteit.

Intensieve individuele taaltraining

Een zeer intensieve individuele training is ideaal om in een korte tijd Duits te leren. U bent dan bovendien in staat het geleerde direct in praktijk te brengen. Voor een maximaal resultaat adviseren wij deze zeer intensieve taaltraining te organiseren op een externe locatie. Wij kunnen u een aantal suggesties doen, maar als u zelf een bepaalde locatie op het oog hebt, is dat uiteraard ook mogelijk.

Familietraining

Bent u van plan om met uw familie te verhuizen naar Duitsland? En wilt u de overgang voor u en uw kinderen zo soepel mogelijk laten verlopen? Dan is een familietraining perfect geschikt voor u. Ik organiseer de familietraining zo, dat het niet alleen leerzaam is maar ook leuk. Voor uw kinderen en voor u. Ik stem de training volledig af op uw wensen, de Duitse taalbeheersing van uw gezin en de leeftijd van uw kinderen. Meestal geef ik een familietraining bij de mensen thuis, maar het is desgewenst ook mogelijk dit op een andere locatie te doen.

 

Marie-Christine Lodewijk. Makelaar (RMT) : met Gesine meer zelfvertrouwen 

Voor mijn werk wilde ik graag mijn Duits verbeteren. Bij Gesine heb ik gedurende een korte, maar intensieve tijd me in de taal en cultuur kunnen verdiepen. Gesine heeft een zeer prettige manier van werken geheel toegepast op mijn wensen. Het mooie is dat zij mij over een drempel heeft gekregen waardoor ik met zelfvertrouwen Duitse conversatie aanga en niet schroom om een e-mail in het Duits te versturen. Ik kan haar van harte aanbevelen.

Xandra Engel ART Group : ik stotter niet meer 

Wij zijn van de ART-Group en hebben de cursus Deutsch für den Beruf gevolgd bij Gesine. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren. Gesine geeft erg fijn en rustig les. De cursus wordt op je eigen werkplek gegeven, je kunt er voorbeelden bij halen vanuit je werk. Ik ben zelf telefoniste en krijg veel Duitse leveranciers en klanten aan de lijn. Waar ik eerst met een vuurrood hoofd zat  te stotteren weet ik nu precies wat ik moet zeggen.

Wilma van Grinsven - Padberg, Buying Director Oil&Vinegar: 

het loont de moeite 

Wij hebben Gesine gevraagd om aan ons kantoorteam van Oil & Vinegar een training te geven omtrent de Duitse cultuur. Ons kantoor staat weliswaar in Nederland maar de meeste franchisenemers heeft Oil & Vinegar in Duitsland. Een paar bijzondere anekdotes zoals het moppen tappen met klanten, de verschillende manieren hoe er over de invulling van een zakelijke lunch wordt gedacht (broodje kaas met melk of een warm drie gangen menu) of de achtergrond  van de ‘Sie-Kultur’ waren verhelderend!

Ik ben blij dat we dit hebben gedaan want het is o zo waar dat geen enkel land hetzelfde is en dat – als je er het beste wilt uithalen – het loont als je de moeite doet elkaar beter te begrijpen. Ik zou het iedereen willen aanbevelen!

Marc Schulte, Hoofd Verkoop Thuisverbruik Gulpener : door Gesine succes geboekt 

Als Enschedeër heb ik  het voordeel vertrouwd te zijn met de Duitse taal en cultuur. Geregeld kijk ik dus ook naar Duitse TV uitzendingen, praat ik met Duitsers en winkel en diner ik in Duitsland.  Ook vakantievieren doe ik vaak in Duitstalige landen.  Onderhandelen in het Duits zou derhalve voor mij geen probleem moeten zijn. Niets is echter minder waar. Zakelijk onderhandelen in het Duits is toch van een andere orde.  Voor mijn werkzaamheden bij de Grolsche Bierbrouwerij in Duitsland heb ik bij Gesine een cursus Duitse taal- en cultuurcursus gevolgd. Door haar ruime ervaring bij taleninstituut Regina Coeli te Vught alsmede het feit dat zij geboren en getogen Duitse is heeft zij op een zeer professionele en uitermate plezierige wijze  mij gedurende een zevendaagse cursus, begeleid door de Duits commerciële terminologie en de cultuurverschillen. Haar voorbereiding is goed, de lessen zijn intensief en Gesine schept een hele plezierige sfeer. Door haar cursus heb ik succes kunnen boeken. Daar ben ik haar zeer dankbaar voor!

Flora Jansen, Quality Manager / Development & Engineering, Extruded Solutions Benelux : uit mijn comfortzone gehaald op een plezierige wijze 

Het 1 op 1 Duitse taaltraining wat ik gevolgd heb bij Gesine van Rooy was zeer leerzaam en met professioneel enthousiasme overgebracht. Op maat gegeven met veel geduld en geweldige uitleg.  Ik heb veel handige tips & tricks geleerd. Door middel van rollenspel en opdrachten heb ik veel zelfreflectie kunnen toepassen waardoor ik mijn Duitse communicatieniveau naar een hoger platform heb kunnen brengen. Bijzonder hoe Gesine mij de zelfvertrouwen gaf uit mijn comfort zone te stappen en het praten/communiceren in het Duits ondanks onzeker te zijn, gewoon te proberen.  Mijn aanbeveling voor deze training met Gesine van Rooy als docent geef ik met volle overtuiging.

Chantal Eijsermans, Medewerker Customer Operations, Van Geloven snacks : erg ontspannen en positief  

Mijn cursus Duits was een positieve ervaring. Ik heb op school nooit Duits gehad maar heb het wel nodig voor mijn werk. Ik had een op een les en dat was in een erg ontspannen sfeer. Eerst wat basis beginselen van de Duitse taal een daarna was het echt toegespitst op datgene wat ik nodig heb voor het werk. Ik heb er echt wat van opgestoken.

Jan Kielstra, Assuflex Assurantiën : Gesine bleek de aangewezen persoon

Reeds langer bestond bij mij de behoeft om mijn Duitse taal te verbeteren. Dit om mijn betrekkingenin Oostenrijk te professionaliseren. Het onderricht wilde ik alleen wel in een gemütliche sfeer ontvangen zonder dat daarbij de finesses uit het oog zou worden verloren.Gesine van Rooy-Lehmkuhle bleek de aangewezen persoon. Na het vaststellen van een gedisciplineerd onderwijs schema ging de cursus voortvarend van start. Streng, oplettend, maar ook heel ontspannend en gezellig bracht ze mij de kneepjes en omgangsvormen van deze – toch wel ingewikkelde – taal stapje voor stapje bij! Door alleen Duits met elkaar te spreken ging de progressie als bijna vanzelf, waarbij de hartelijke ontvangst met koffie niet werd vergeten.  Door deze cursus is mijn presentatie in het buitenland beter geworden en kan ik mij meer concentreren op de betrekking dan op de taal!

 

Gesine van Rooy - Lemkuhle

Gesine van Rooy - Lemkuhle

Locaties

Kosten: € 70 p.u.

Offerte aanvragen

Andere taaltrainers

Waarom Native Teachers?

  • Op het hoogste niveau de beste intensieve taalles
  • 36 jaar ervaring bij de beste taalinstituten van Nederland
  • Wij zijn allemaal native speakers
  • Geen standaard les maar volledig aangepast op uw specifieke wensen, mogelijkheden en kennis
  • Lesintensiteit programma zelf te kiezen: van 25 uur intensieve week training tot aan een tweewekelijkse 2 uur les gedurende een langere periode
  • Locatie zelf te kiezen: van extern in Vught of op andere gewenste locatie tot aan in company of bij u zelf thuis.
  • Kies zelf de trainer die bij u het beste past
  • Rechtstreeks boeken zonder tussenkomst van derden
  • Scherpe prijs
  • En als u dan nog niet overtuigd bent: GRATIS 10 minuten online training

Kies uw taaltrainer, leer uw taal en ga aan de slag

Bent u nog niet overtuigd?

Heeft u nog vragen of wilt u gratis 10 minuten online training? Laat het ons weten!

PROEFLES AANVRAGEN

Informatie of aanmelden?

Wilt u op de hoogte gehouden worden of wilt u zich aanmelden als taaltrainer?

KLIK HIER

© Copyright 2018 Native Teachers | T 085-0471269  | Algemene voorwaarden | Privacy