Ilona Bauer

Hallo, mijn naam is Ilona Bauer, ik ben priveleraar Duits bij Native Teachers, geboren en getogen in het mooie zuiden van Duitsland. Omdat ik ook het Noorden van Duitsland beter wilde leren kennen ben ik in voor mijn studie in Hamburg gaan wonen. Ook woonde ik tien jaar in Berlijn, waar ik werkte als marketeer voor internationale mediabedrijven. Ik ben daardoor goed thuis in het meer zakelijke Duits zoals dat gesproken wordt in moderne ondernemingen. Intussen woon ik al weer 10 jaar met mijn man en twee kinderen in de regio Eindhoven. Gedurende zes jaar heb ik voor het taleninstituut Regina Coeli in Vught gewerkt als trainer in de Duitse taal en cultuur. Sinds 3 jaar geef ik zelfstandig les in zakelijk Duits, cultuurtrainingen en communicatietrainingen voor het bedrijfsleven in uiteenlopende branches. Inmiddels heb ik meer dan 1.000 trainingen Duits gegeven. Mijn aanpak is praktijkgericht en daardoor heel effectief  en duurzaam.  Het belangrijkste vind ik dat een training leuk is voor mijn cursisten. Als u plezier hebt tijdens het leren, neemt u de Duitse taal veel sneller en makkelijker op, waardoor uw niveau in de Duitse taalbeheersing snel zal stijgen. Ik beloof: na uw taaltraining met mij kunt u zonder probemen de Duitse kranten lezen en een zakelijke conversatie voeren in het Duits.

Ik verheug mij erop u binnenkort te ontmoeten. Tot snel!

In company privétraining

Wilt u de taaltraining het liefst volgen binnen uw bedrijf zelf? Ik kom graag naar u toe om u binnen uw eigen onderneming de Duitse taal te leren. Een in company training duurt gemiddeld 10 weken, met 3 uur les per week. Een en ander afhankelijk van uw wensen en uw huidige kennis van de Duitse taal. Natuurlijk kunt u ook minder of juist meer uren les krijgen, gedurende een kortere of langere periode. Laat mij weten wat u wenst te bereiken, zodat ik u kan adviseren over de beste manier om uw doelstellingen te realiseren. Uiteindelijk kiest u zelf de oplossing die u het beste past.

In company groepstraining

Wilt u met een groep collega’s op een efficiënte en doelmatige wijze de Duitse taal leren of uw taalbeheersing op een hoger niveau brengen?  Wilt u zich samen met uw collega’s voorbereiden op een beurs in Duitsland of een belangrijke presentatie in het Duits? Dan is een in company groepsles het geschikte instrument.  Ik zal specifiek ingaan op de in uw branche gebruikte terminologie, zodat u optimaal voorbereid bent voor een succesvolle bedrijfsactiviteit.

Intensieve individuele taaltraining

Een zeer intensieve individuele training is ideaal om in een korte tijd Duits te leren. U bent dan bovendien in staat het geleerde direct in praktijk te brengen. Voor een maximaal resultaat adviseren wij deze zeer intensieve taaltraining te organiseren op een externe locatie. Wij kunnen u een aantal suggesties doen, maar als u zelf een bepaalde locatie op het oog hebt, is dat uiteraard ook mogelijk.

Familietraining

Bent u van plan om met uw familie te verhuizen naar Duitsland? En wilt u de overgang voor u en uw kinderen zo soepel mogelijk laten verlopen? Dan is een familietraining perfect geschikt voor u. Ik organiseer de familietraining zo, dat het niet alleen leerzaam is maar ook leuk. Voor uw kinderen en voor u. Ik stem de training volledig af op uw wensen, de Duitse taalbeheersing van uw gezin en de leeftijd van uw kinderen. Meestal geef ik een familietraining bij de mensen thuis, maar het is desgewenst ook mogelijk dit op een andere locatie te doen.

Vragen staat vrij!

Wij hebben geprobeerd om op deze website zo veel mogelijk gedetailleerde informatie te geven, maar we kunnen ons voorstellen dat u tóch nog vragen hebt. Of heel specifieke wensen waarbij u zich afvraagt of wij daar een oplossing voor kunnen bieden. Neemt u alstublieft contact met ons op. Domme vragen bestaan niet. Wij zetten onze lange ervaring en professionele kennis met veel plezier in om u zo goed mogelijk te helpen. Tot snel!

 

 

Frans van der Linden, Directeur Koninklijke Smals : Duits leren is met Ilona heel leuk met heel goed resultaat 

Voor mijn werk heb ik jaren de Duitse taal niet nodig gehad. Als algemeen directeur van Koninklijke Smals N.V. is het voor mij essentieel om het Duits goed te beheersen. Daarom heb ik gekozen voor een persoonlijke intensieve training en ben ik heel blij dat ik contact ben gekomen met Ilona Bauer. De training bestond uit sessies van 2,5 tot 3 uur, intensief, maar ook zeer aangenaam, en zeker zeer effectief. Ilona verdiept zicht in de persoonlijke interesses van haar student, zowel zakelijk als privé, en past de te behandelen stof daarop aan. Hierdoor wordt Duits leren erg leuk omdat je bezig bent met je eigen interesses, hobby's, werk etc. De combinatie van de privé lessen, het huiswerk, het lezen van teksten en het begrijpen van filmpjes op YouTube maken de training zeer gevarieerd en aangenaam. Het resultaat van de 7 trainingen is erg goed, mijn Duits heeft zich duidelijk verbeterd en ik merk dat ik nu veel meer zelfvertrouwen heb als ik in het Duits moet praten, vergaderen of telefoneren en me veel beter kan uitdrukken. Kortom, ik kan een ieder die zijn/haar Duits wil verbeteren, aanraden om les te gaan volgen van Ilona.

Ronnie van der Geer, architect & BIM expert : helemaal afgestemd op eigen persoonlijke situatie 

Ik heb bij Ilona een intensieve cursus Duits gevolgd. Het lesprogramma heeft Ilona helemaal afgestemd op mijn persoonlijke situatie, wensen en interesses. De cursus was doelgericht met een goede balans tussen grammatica, relevante woordenschat, spreken en schrijven. Ilona is enthousiast en motiverend, ze heeft me in zeer korte tijd enorme stappen vooruit geholpen. Bedankt Ilona.

Directeur uit de FCMG branche : zeer positief over de training 

Vanwege groei van onze Duitse vestiging, was er bij ons de behoefte aan een training Duits bij meerdere personen. Ilona heeft bij ons intern zowel in groepsverband, als één op één Duitse training verzorg.  Zij is een gedreven taaltrainster, een geduldige motivator met oog voor persoonlijke leerstijlen van haar cursisten. Alle deelnemers waren zeer positief over de training. De lessen waren interactief, afwisselend en heel doelgericht - het niveau afgestemd op de doelgroep, . Het belangrijkste: Unsere deutsche Sprache hat sich richtig verbessert!

 

Ilona Bauer

Ilona Bauer

Locaties

Kosten: € 70 p.u.

Offerte aanvragen

Andere taaltrainers

Waarom Native Teachers?

  • Op het hoogste niveau de beste intensieve taalles
  • 36 jaar ervaring bij de beste taalinstituten van Nederland
  • Wij zijn allemaal native speakers
  • Geen standaard les maar volledig aangepast op uw specifieke wensen, mogelijkheden en kennis
  • Lesintensiteit programma zelf te kiezen: van 25 uur intensieve week training tot aan een tweewekelijkse 2 uur les gedurende een langere periode
  • Locatie zelf te kiezen: van extern in Vught of op andere gewenste locatie tot aan in company of bij u zelf thuis.
  • Kies zelf de trainer die bij u het beste past
  • Rechtstreeks boeken zonder tussenkomst van derden
  • Scherpe prijs
  • En als u dan nog niet overtuigd bent: GRATIS 10 minuten online training

Kies uw taaltrainer, leer uw taal en ga aan de slag

Bent u nog niet overtuigd?

Heeft u nog vragen of wilt u gratis 10 minuten online training? Laat het ons weten!

PROEFLES AANVRAGEN

Informatie of aanmelden?

Wilt u op de hoogte gehouden worden of wilt u zich aanmelden als taaltrainer?

KLIK HIER

© Copyright 2018 Native Teachers | T 085-0471269  | Algemene voorwaarden | Privacy