Keith Burton

Hallo, mijn naam is Keith Burton. Ik ben geboren in Bradford in Engeland. Hoewel mijn lievelingsvak op de middelbare school Engels was, zowel de taal zelf als Engelse literatuur, heb ik er destijds toch voor gekozen om Werktuigbouwkunde te gaan studeren.

Op mijn 26e ben ik naar Nederland gekomen en vijf jaar later trouwde ik met een Nederlandse en zijn we verhuisd naar Zoetermeer.Ik vond het leuk om snel Nederlands te leren spreken om goed met familie, vrienden en collega’s te kunnen communiceren. Toen mijn beheersing van de Nederlandse taal voldoende was - en ook om meer over het Nederlandse onderwijssysteem te leren - heb ik een avondopleiding HAVO gevolgd. 

Kort daarna heb ik de MO-A Engels opleiding gedaan en ben ik begonnen met lesgeven bij de British School in The Netherlands in Den Haag en Rotterdam.

In die periode heb ik ook op verscheidene locaties conversatielessen Engels verzorgd. Als zzp-er heb ik daarnaast veel vertaalwerk Engels – Nederlands gedaan. Ik heb bij verschillende taleninstituten gewerkt en vervolgens ruim 20 jaar als taaltrainer en taalcoördinator bij Horizon Interlingua, waar ik ruime ervaring heb opgedaan met het geven van zakelijk Engels aan zowel individuelen als groepen.Na ruim 30 jaar ervaring met lesgeven in het Engels ben ik nu semi-gepensioneerde. Met veel plezier geef ik nog steeds les als zelfstandig ondernemer en geniet ik vooral van de vrijheid die ik heb om mensen te helpen met de Engelse taal.Ik heb veel ervaring met onder andere gespecialiseerd Engels voor bank- en verzekeringswezen, software bedrijven, Human Resources, belasting en audit, actuarissen, secretaressen en een breed scala van technisch Engels, schrijfvaardigheid, presenteren, notuleren en rapporteren.

Wilt u uw beheersing van (zakelijk) Engels verbeteren en de taal leren beheersen op een hoger niveau zonder in (de soms niet zo duidelijke) valkuilen terecht te komen, neem dan contact met mij op en ik kan u verzekeren van een leerzame, maar ook plezierige cursus, speciaal voor u op maat gesneden.

 In company privétraining 

Wilt u de taaltraining het liefst volgen binnen uw bedrijf zelf? Ik kom graag naar u toe om u binnen uw eigen onderneming de Engelse taal te leren. Een in company training duurt gemiddeld 10 weken, met 3 uur les per week. Een en ander afhankelijk van uw wensen en uw huidige kennis van de Engelse taal. Natuurlijk kunt u ook minder of juist meer uren les krijgen, gedurende een kortere of langere periode. Laat mij weten wat u wenst te bereiken, zodat ik u kan adviseren over de beste manier om uw doelstellingen te realiseren. Uiteindelijk kiest u zelf de oplossing die u het beste past.

In company groepstraining

Wilt u met een groep collega’s op een efficiënte en doelmatige wijze de Engelse taal leren of uw taalbeheersing op een hoger niveau brengen?  Wilt u zich samen met uw collega’s voorbereiden op een beurs in Engeland of een belangrijke presentatie in het Engels? Dan is een in company groepsles het geschikte instrument.  Ik zal specifiek ingaan op de in uw branche gebruikte terminologie, zodat u optimaal voorbereid bent voor een succesvolle bedrijfsactiviteit.

Intensieve individuele taaltraining

Een zeer intensieve individuele training is ideaal om in een korte tijd Engels te leren of sterk te verbeteren. U bent dan bovendien in staat het geleerde direct in praktijk te brengen. Voor een maximaal resultaat adviseren wij deze zeer intensieve taaltraining te organiseren op een externe locatie. Wij kunnen u een aantal suggesties doen, maar als u zelf een bepaalde locatie op het oog hebt, is dat uiteraard ook mogelijk.

Familietraining

Bent u van plan om met uw familie te verhuizen naar een Engelstalig land? En wilt u de overgang voor u en uw kinderen zo soepel mogelijk laten verlopen? Dan is een familietraining perfect geschikt voor u. Ik organiseer de familietraining zo, dat het niet alleen leerzaam is maar ook leuk. Voor uw kinderen en voor u. Ik stem de training volledig af op uw wensen, de Engelse taalbeheersing van uw gezin en de leeftijd van uw kinderen. Meestal geef ik een familietraining bij de mensen thuis, maar het is desgewenst ook mogelijk dit op een andere locatie te doen.

 

 

Keith Burton

Locaties

Kosten: 70 per uur

Offerte aanvragen

Andere taaltrainers

Waarom Native Teachers?

  • Op het hoogste niveau de beste intensieve taalles
  • 36 jaar ervaring bij de beste taalinstituten van Nederland
  • Wij zijn allemaal native speakers
  • Geen standaard les maar volledig aangepast op uw specifieke wensen, mogelijkheden en kennis
  • Lesintensiteit programma zelf te kiezen: van 25 uur intensieve week training tot aan een tweewekelijkse 2 uur les gedurende een langere periode
  • Locatie zelf te kiezen: van extern in Vught of op andere gewenste locatie tot aan in company of bij u zelf thuis.
  • Kies zelf de trainer die bij u het beste past
  • Rechtstreeks boeken zonder tussenkomst van derden
  • Scherpe prijs
  • En als u dan nog niet overtuigd bent: GRATIS 10 minuten online training

Kies uw taaltrainer, leer uw taal en ga aan de slag

Bent u nog niet overtuigd?

Heeft u nog vragen of wilt u gratis 10 minuten online training? Laat het ons weten!

PROEFLES AANVRAGEN

Informatie of aanmelden?

Wilt u op de hoogte gehouden worden of wilt u zich aanmelden als taaltrainer?

KLIK HIER

© Copyright 2018 Native Teachers | T 085-0471269  | Algemene voorwaarden | Privacy