Marina Marino

Hallo, mijn naam is Marina Marino, ik ben 46 jaar oud en ik heb tot mijn 29ste in Italie gewoond. Ik ben in Italië afgestudeerd in Moderne Vreemde Talen en in Italiaanse Taal en Cultuur en ik heb ook een vertaaldiploma. In het jaar 2000 verhuisde ik voor mijn werk naar Nederland. Ik werk nu als zelfstandige taaltrainer en freelance vertaalster vanuit het Nederlands en Engels naar het Italiaans.

Ik heb vijf jaar gewerkt als docente conversatie en talenpracticum aan het Taleninstituut Regina Coeli (De nonnen in Vught). Mijn lesmethode is vooral gebaseerd op praktische communicatie in de Italiaanse taal en op vergelijkende grammatica in de taalparen Italiaans/Nederlands en Italiaans/Engels. Aan het einde van de cursus zult u in staat zijn om een Italiaanse krant te lezen en met mij daarover te praten.

Ik zou het erg leuk vinden om u mijn moedertaal te leren en om u te inspireren met mijn passie voor de cultuur van mijn land. Tot snel!

 

In company privétraining

Wilt u de taaltraining het liefst volgen binnen uw bedrijf zelf? Ik kom graag naar u toe om u binnen uw eigen onderneming de Italiaanse taal  te leren. Een in company training duurt gemiddeld 10 weken, met 3 uur les per week. Een en ander afhankelijk van uw wensen en uw huidige kennis van de Italiaanse taal. Natuurlijk kunt u ook minder of juist meer uren les krijgen, gedurende een kortere of langere periode. Laat mij weten wat u wenst te bereiken, zodat ik u kan adviseren over de beste manier om uw doelstellingen te realiseren. Uiteindelijk kiest u zelf de oplossing die u het beste past.

In company groepstraining

Wilt u met een groep collega’s op een efficiënte en doelmatige wijze de Italiaanse taal leren of uw taalbeheersing op een hoger niveau brengen?  Wilt u zich samen met uw collega’s voorbereiden op een beurs in Italie of een belangrijke presentatie in het Italiaans? Dan is een in company groepsles het geschikte instrument.  Ik zal specifiek ingaan op de in uw branche gebruikte terminologie, zodat u optimaal voorbereid bent voor een succesvolle bedrijfsactiviteit.

Intensieve individuele taaltraining

Een zeer intensieve individuele training is ideaal om in een korte tijd Italiaans te leren. U bent dan bovendien in staat het geleerde direct in praktijk te brengen. Voor een maximaal resultaat adviseren wij deze zeer intensieve taaltraining te organiseren op een externe locatie. Wij kunnen u een aantal suggesties doen, maar als u zelf een bepaalde locatie op het oog hebt, is dat uiteraard ook mogelijk.

Familietraining

Bent u van plan om met uw familie te verhuizen naar Italie? En wilt u de overgang voor u en uw kinderen zo soepel mogelijk laten verlopen? Dan is een familietraining perfect geschikt voor u. Ik organiseer de familietraining zo, dat het niet alleen leerzaam is maar ook leuk. Voor uw kinderen en voor u. Ik stem de training volledig af op uw wensen, de Italiaanse taalbeheersing van uw gezin en de leeftijd van uw kinderen. Meestal geef ik een familietraining bij de mensen thuis, maar het is desgewenst ook mogelijk dit op een andere locatie te doen.

 

Anneke Wittkampf-Pellis  : Marina Marino is een hele goede en superfijne trainer.

Marina Marino is een hele goede taaltrainer. Ze is hartelijk en deskundig, bereidt de lessen goed voor, verbetert je uitspraakfouten en stimuleert op positieve wijze. Ze legt goed uit op  aan de hand van overzichtelijke schema's. Alles verlevendigd door praktische voorbeelden. Prettig dat zij native speaker is.  Kortom een superfijne taaltrainer

Marina Marino

Marina Marino

Locaties

Kosten: € 70 p.u.

Offerte aanvragen

Andere taaltrainers

Waarom Native Teachers?

  • Op het hoogste niveau de beste intensieve taalles
  • 36 jaar ervaring bij de beste taalinstituten van Nederland
  • Wij zijn allemaal native speakers
  • Geen standaard les maar volledig aangepast op uw specifieke wensen, mogelijkheden en kennis
  • Lesintensiteit programma zelf te kiezen: van 25 uur intensieve week training tot aan een tweewekelijkse 2 uur les gedurende een langere periode
  • Locatie zelf te kiezen: van extern in Vught of op andere gewenste locatie tot aan in company of bij u zelf thuis.
  • Kies zelf de trainer die bij u het beste past
  • Rechtstreeks boeken zonder tussenkomst van derden
  • Scherpe prijs
  • En als u dan nog niet overtuigd bent: GRATIS 10 minuten online training

Kies uw taaltrainer, leer uw taal en ga aan de slag

Bent u nog niet overtuigd?

Heeft u nog vragen of wilt u gratis 10 minuten online training? Laat het ons weten!

PROEFLES AANVRAGEN

Informatie of aanmelden?

Wilt u op de hoogte gehouden worden of wilt u zich aanmelden als taaltrainer?

KLIK HIER

© Copyright 2018 Native Teachers | T 085-0471269  | Algemene voorwaarden | Privacy